Bornholm och möte med barn på kollo

Två härliga helger med aktiviteter. Först och främst Bornholm 12-14:e augusti. Jag, Z, Gange, Dansken, Tobbe och Jonas a.k.a Chefen a.k.a Rain main trotsade regnet och begav oss på fredagen mot Ystad och färjan mot Rönne. Vid Statoil i Ystad tömde jag ut en halv liter vatten ur högerkängan. Den var inte helt tät. På Bornholm fortsatte regnet och vi ägnade kvällen åt grillning och öl. Lördagen fortsatte med regn så alla utom Chefen begav sig iväg i en bil på upptäcktsfärd. Bornholmsk Lakrids var det som hägrade. Vädret talade för uppehåll framåt eftermiddagen så det var dags för en tur. Det klarnade upp riktigt fint och till och med solen visade sig. Fantastiska vägar bredde ut sig. Chefen ville dock även utforska betesmarkerna. Bilder kommer snart :) kvällen spenderades hos Danskens föräldrar för inmundigande av Grönländskt kaffe. Ett förträffligt avslut på en bra dag för ett gäng trötta gubbar.

Söndagen bjöd på morgondis och alla utom Chefen sadlade upp. Södra sidan och pärlor till vägar utforskades. Vid avstigning i Malmö kom regnet igen.

En riktigt bra helg! Tack till Danskens föräldrar och morbror för fixet.

Söndagen 21:e augusti drog delar av klubben och lite annat löst folk till Höllviken för att träffa en grupp föräldralösa barn från vitryssland som var på läger. Vi visade upp motorcyklar och bilar och alla barnen fick även provåka. Vi delade även ut kläder och give aways till en lycklig grupp med ungar. Vi gjorde deras dag och de gjorde våran. Dansken, Mia, Z, Lotta och jag tog sedan en tur till Smygehuk för att käka en glass.

Founding Fathers träffades även i veckan för att prata lite om säsongen som varit/är och om framtiden. Vårt mål är att nästa säsong skall bli ännu bättre och att fler av våra medlemmar kan utforska vägarna tillsammans med oss. I oktober siktar vi in oss på en Oktoberfest med klubben och även för inbjudna. Mer om detta snart, men pricka i lördagen 15:e oktober i almanackan. Det kommer bli grymt!

/Presidenten

 

Comments are closed.