oj oj oj vad tiden går fort

som jag skrev i rubriken så går ju tiden nått så in i helvete fort. nu är vi inne i augusti och sommaren lyser med sin frånvaro, nästan iaf, vi har ju trots allt hunnit med en hel del goa turer tillsammans den senaste tiden.

Midsommar-gäzzen avlöpte väl, tack för rundan tuben! tycker att vi hade ganska bra uppslutning trots lite halvkasst väder. ser fram emot nästa års runda!

Våra tisdagsträffar har funkat bra, tyvärr är det inte överdrivet många som kommer, tycker mig se ungefär samma ansikten varje gång, dock har några nya tillkommit och det är alltid kul.

Jag och Mia har ju äntligen gift oss och det var väldigt trevligt att se några av medlemmarna på plats i kyrkan, MED väst! helt underbart ju!

Dansken och jag hann med en spontan-fika-tur till Varberg förra veckan, blev en liten nätt tur på 47mil, hur kul som helst, mer sånt spontant.

Nästa helg bär det av till Bornholm och det får man väl nästan se som säsongens stora event näst efter midsommar-gäzzen. Jag vill framförallt tacka dansken och hans föräldrar för allt dom fixar och donar inför vår vistelse på den lilla danska ön. hoppas vi får bra väder!

Det har varit lite diskussioner om deltagarantal på våra träffar och jag kan inte annat än att ställa mig frågan: vad är det som gör att det inte dyker upp fler? är det tråkigt att köra hoj? är VI tråkiga att köra med? är det fel dag (tänker närmst på tisdagsträffarna), ja helt enkelt: vad gör vi för fel? hoppas på något vettigt svar iaf och framförallt hoppas jag på bättring framöver och inför nästa säsong.

I slutet av augusti kommer ett veteranrally gå av stapeln i Skåne och det är för typ 99:e året det körs. Handelsboden kommer att ansvara för en eller flera kontroller på vägen och behöver givetvis lite hjälp, någon som kan tänkas ställa upp på detta? jag ska se om jag kan fixa någon slags ersättning i form av varor från butiken.

Folk har tydligen börjat lägga märke till att vi finns sen vi började använda väst och det är ju bara bra. känns som vi börja bli lite mer etablerade nu men vi har fortfarande en lång bit att köra. Vi kommer att kalla till på både founding fahers-möte och medlemsmöte nu när hösten närmar sig, vi ska ha en patch-fest och vi kommer att fixa fram nya kläder och även klistermärken.

Har någon några förslag på aktiviteter under vinterhalvåret så är det bara att höra av sig!

nu ska jag strax kila iväg på bröllop och jag önskar er alla en trevlig helg och kör så det ryker så ses vi på vägarna!

//z

2 thoughts on “oj oj oj vad tiden går fort

 1. gange

  augusti 8, 2011 at 1:13e m

  Jag tycker vi har lyckats rätt bra med att komma igång så smått, vi är ju trots allt en ung klubb. Visst är det dålig uppslutning på en del event men vi kanske får se det utifrån perspektivet att vi bara är dryga 10talet medlemmar och även på så få kan det vara svårt att få ihop ett stort gäng när det finns mycket annat som konkurrerar om tiden. Och jag håller med om att den absolut viktigaste frågan ang uppslutningen är den som Z påtalar: Varför? Det får bli en sak vi får ta upp på medlemsmötet i höst eller när vi träffas ute på vägarna.

  Jag ser fram emot de sista månadernas körande med både Bornholmsturen och min andra KNIX kurs. Jag har inte anmält mig till KNIX än men siktar på att köra kursen den 3e september. Anmälan görs här: http://www.svmc.se/templates/xform.aspx?id=9192

  Det ska bli kul att få fixat lite mer kläder med vårt tryck på så inte alla ligger i tvätten när man ska ut och köra. Och jag vill defenitivt ha en uppsättning patchar till så jag kan köra med min skinnjacka om det är lite kyligare väder. Namn-patchar ska väl vara på G dem oxå?

  Och bågen min har visst rullat över 3100mil vilket gör att jag är lite sen med 3000mila servicen, får väl bli att boka tid snart så den är servad och klar inför vinterns vila när den dagen väl kommer.

  Vi ses där ute!

 2. jolt

  augusti 9, 2011 at 1:20e m

  Z: vet du om rallyt är den 27e? Jag ska upp på skolreunion den 26e, så 27 kan bli tight

Comments are closed.