Hellnight mc

Tiden går fort, andra säsong av HNMC är snart slut och vilken fantastisk resa det har varit. Oktoberfest skall det bli så vi kan fira att klubben har lyckats och fått ihop ett starkt gäng av olika personligheter som alla bidrar till att tiden på hoj har blivit lite roligare. Jag tittade nyss på bilderna från Bornholm och jag längtar redan till nästa år när vi drar iväg igen. Vissa pratar om att Gotland bör vara nästa mål, andra tycker att Swedish bikemeet kan vara saken, så förslag är välkomna.

När jag ser tillbaka på denna säsong, så är det ett par höjdpunkter som kommer fram. Fika i Varberg med Z, vi drog på bra upp för motorvägen och lyckades hitta Mia´s bil i Ullared, gissa vem som blev överraskat när hon såg lappen som Z hade lämnat i framrutan ;)

Besök på HD i Helsingborg med Prez, provåk av HD sportster 48, damn vilken kul mc.. Japp jag har blivit sugen på HD.

Snapprundan med Gange (efter hans första besök på Lockarp) nu kör han snart snabbare än mig.

Bornholms helgen, trots vädret så blev det en helt otrolig helg i gott sällskap, bilderna säger mycket, men minnen ger så mycket mera. Jag hoppas att många fler hänger på nästa år, för ju flera vi är dess roligare kommer vi ha det.

Höllviken/Smygehuk, dom barnen gjorde stort intryck på mig, att någon med så lite kan vara så glad, det säger allt. Att se barnen lysa upp när vi kom, det var helt otroligt. En glass i Smygehuk efteråt satt bra, så vi alla fick tid att smälta allt som hänt den dagen och inse att vi skall vara med nästa år igen. Jag hoppas att hela klubben kan komma nästa gång, så barnen som kommer då kan få en lika bra dag.

Vi ses på festen i oktober, patchad och klar till att planera inför säsongen 2012. Fram till dess, så finns det mycket att göra utan mc och om suget skulle bli för stort, då kan vi alltid svänga förbi Malmö gocartbana, dom har nämligen även minimoto =)

One thought on “Hellnight mc

  1. z

    september 21, 2011 at 9:57e m

    jag kan inte annat än hålla med dig dansken!
    har varit en kanon-säsong med massa roligar körningar och events.
    nu kör vi igång höstsäsongen på allvar tycker jag!

Comments are closed.