oj oj oj

Vilken början på säsongen vi har haft då!

Jag själv har hunnit med närmare 300 mil sen i mars och många fler lär det bli.

Klubben är inne på sitt tredje år (om jag inte har helt fel för mig) och folk ser oss mer och mer ute på vägarna vilket i sig är kul!

I år verkar det som vi kan få till någon ny medlem, har iaf en på gång som är väldigt sugen, mer om detta på vårt medlemsmöte som kommer hållas 23/5 kl 18.30 på Handelsboden.

Vi har hunnit med årets första motorträff som hölls upp vid Lucy´s, detta arrangemang var väldigt uppskattad av både personal (läs; mig) och alla som kom för att kika på bilar och motorcyklar osv osv. Speciellt Presidentens hoj var en redig magnet!

Jag och Dansken och Alexia var igår med på Volvo Truck-centers MC-dag som var väldigt trevlig, i år var det 220 ekipage anmälda! Tyvärr gick inte runda som planerat då dansken fick lite rullgrus under framhjulet väldigt tidigt på 25mils rundan vilket resulterade i bruten växelspak, knäckt blinkers och ett pajjat knä, dock ska dansken ha en stor eloge då han fullföljde körningen och höll ut till slutet! Jag är helt övertygad om att dansken är ute och kör med oss nästa gång någon frågar om han vill ut och köra iaf.

nåja, sommaren är fullspäckad med events och träffar och jag ser personligen fram emot en trevlig midsommar-gäzz!

Jag hoppas på att se er där ute på vägarna och om ni är ute och kör utan mig (kan hända) så är ni alltid välkomna förbi Furulund Mansion på en kopp kaffe!

Ha de gött och kör så det ryker!

// tha man, the myth, the skägg, the Z

2 thoughts on “oj oj oj

 1. gange

  maj 7, 2012 at 11:10f m

  Inte fan har jag hunnit med några 300 mil inte, kanske 100 om jag har tur. :) Men jag har hunnit med både en avrostning och en KNIX i SMCs regi. Och den 20e maj så blir det en BKK på Knutstorp och den 3e juni blir det ännu en KNIX.
  Jag aspirerar till GrundInstruktör (GI) hos SMC School och därför kommer det bli en massa KNIX på Lockarp för mig under året. Förhoppningsvis är jag färdigutbildad innan årets slut. En bra sak med att utbilda sig till GI är att man får KNIX gratis och om man anmäler sig till en BKK på Knutstorp så får man 600kr i rabatt. Så är ni intresserade att bli GI hos SMC så kan jag låta er komma i kontakt med ansvariga för detta. De söker fler aspiranter hela tiden.

  • Dansken

   oktober 19, 2012 at 11:15f m

   Känns som körningen och hemsidan har fått lika lite uppmärksamhet av mig i år, det är fan inte okej. Jag skall förbättra mig 2013. Drömmen om att bygga hoj och bli gubbe är fortfarande aktuell, hittade en fantastisk hemsida, mcworx.com :)

Comments are closed.