Policy

Hellnight MC är en MC-klubb där syftet  är att köra motorcykel tillsammans med vänner, och denna site är till för att kommunicera med andra människor, både medlemmar och icke-medlemmar.

Personuppgifter.

När du registrerar dig kan du göra detta på flera sätt, antingen direkt i bloggen, eller med uppgifter från andra siter, t.ex. Twitter eller Facebook. Vi lagrar personuppgifter såsom namn, användarnamn, telefonnummer, ort samt e-post adress för att kunna komma i kontakt med medlemmar/icke medlemmar för att kunna göra utskick om träffar, körningar etc. Vi lagrar även personuppgifter för medlemmar (i.e. medlemsregister).

Vi kommer inte att lämna ut eller sälja dessa uppgifter, de är endast till för Hellnight MC klubben.

Upphovsrätt / Copyright.

Artiklar och inlägg tillhör respektive författare. Om ingen författare angivits tillhör artiklarna Hellnight MC. För att kopiera artiklar, inlägg, forumposter etc, ange alltid källa, och gärna med länk till http://hellnight-mc.se/.

Av säkerhetsskäl registreras ditt IP-nummer varje gång du loggar in.

Inlägg i forum, artiklar och gästböcker.

Tänk på att det du skriver i ett offentligt forum eller gästbok kan läsas av alla med tillgång till Internet. Använd god sed, och gör inget du skulle göra i ett normalt samtal öga mot öga. Inlägg i forum, artiklar och kommentarer är respektive person ansvarig för.

Konto och lösenord.
Se till att skydda dina inloggningsuppgifter väl. Lämna aldrig ut ditt lösenord till någon annan och använd inte automatisk inloggning på en dator du delar med andra. Ha inte samma lösenord till ditt medlemskonto som du har till ditt mailkonto eller något annat konto.